Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

PNL sesizează CCR în legătură cu înființarea Fondului Suveran de Investiții

PNL sesizează CCR în legătură cu înființarea Fondului Suveran de Investiții

PNL va sesiza Curtea Constituțională a României cu privire la legea de înfiinţare a Fondului Suveran de Dezvoltare și Investiții.

Iulian Budușan 0 comentarii

PNL va sesiza Curtea Constituțională a României cu privire la legea de înfiinţare a Fondului Suveran de Dezvoltare și Investiții. Anunţul a fost făcut de către deputatul liberal Raluca Turcan. 

 "PNL va sesiza Curtea Constituțională a României pe Legea prin care astăzi PSD-ALDE au dat cea mai puternică lovitură economiei naționale românești, prin înființarea așa-zisului Fond Suveran de Dezvoltare și Investiții. Este cel mai mare tun care se pregătește patrimoniului de stat din ultimii ani!

Dacă până acum Guvernele PSD-ALDE au demonstrat reală incompetență în a gestiona responsabil economia românească, acum am asistat la un act premeditat prin care Guvernul și majoritatea parlamentară intenționează să pună cele mai profitabile companii ale României sub o administrare total netransparentă și clientelară, aservită unor interese dubioase. Această lege încalcă principiul bicameralismului, în sensul că la Camera Deputaților au fost introduse în lege noi companii, pe lângă cele inițiale, care urmează să intre sub administrarea acestui fond mamut, companii care nu au primit și votul senatorilor. Așadar, din start, legea are un caracter neconstituțional!", anunţă Raluca Turcan într-un mesaj transmis pe pagina sa de socializare. 

Comentarii

loading...