Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO: INQUAM PHOTOS: George Călin

FOTO: INQUAM PHOTOS: George Călin

PNL vrea să cucerească ținutul Teleorman, ținut în sărăcie de PSD

Guvernul PNL și-a propus să scoată din sărăcie județul Teleorman și promite investiții din fonduri europene dar și de la bugetul național.

Petronel Tudor 0 comentarii

„Guvernul Orban doreşte să sprijine judeţul Teleorman şi comunităţile locale. Ani la rând a fost ţinut în sărăcie, din dorinţa de a lua cetăţenii captivi şi a-i folosi electoral.”, a anunțat Raluca Turcan, viceprim-ministru, într-o vizită făcută luni în localități din Teleorman. În opinia sa politica PSD-ului liderului Liviu Dragnea a fost simplă, oamenii sunt ținuți în sărăcie, captivi ajutoarelor sociale și obligați astfel să voteze listele social-democrate.

Condițiile jalnice din unitățile de învățământ cu toalete insalubre și neracordate la apă vor fi date rapid uitării. „Avem fonduri de 1,5 milioane lei alocate de Ministerul Educației Naționale pentru ca 12 unități școlare să își construiască toaleta.”, a adăugat Raluca Turcan.

1,4 milioane euro pentru 139.000 beneficiari direcți ai unui proiect de apă și canal, programat a fi demarat cel târziu pe 15 septembrie, o investiție ce apare ca prioritară în agenda Ministerului Fondurilor Europene.

Extinderea rețelei de gaz a fost anunțată la Teleorman, condiție obligatorie pentru accesul facil al populației la sursa de alimentare dar și pentru încurajarea investițiilor într-una dintre cele mai sărace zone din România.

Comentarii

loading...