Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ponta: Băsescu şi Opoziţia au susţinut candidatura Corinei Creţu pentru funcţia de comisar european

Ponta: Băsescu şi Opoziţia au susţinut candidatura Corinei Creţu pentru funcţia de comisar european

Fostul premier Victor Ponta, a afirmat luni, în contextul discuţiilor despre funcţia de comisar european din partea României, că, acum cinci ani, deşi, iniţial, şeful statului de la acea vreme Traian Băsescu şi liderii Opoziţiei l-au criticat pentru propunere.

Rl online 0 comentarii

Victor Ponta a menţionat că, înainte de audierea Corinei Creţu în Parlamentul European, aceasta a fost audiată în Parlamentul României.

"În anul 2014 am obţinut nominalizarea Corinei Creţu pentru funcţia de comisar european pentru Politici Regionale - cum trebuie procedat dacă vrei să ai un succes pentru România:
1. Corina Creţu a fost un candidat foarte bun (vicepreşedinte al Parlamentului European la acel moment); 2. Negocierea pentru portofoliul Politici Regionale (cel care gestionează toţi banii de investiţii) am purtat-o înainte de a face oficial nominalizarea cu preşedintele Juncker şi liderii europeni, am stabilit portofoliul şi persoana; 3. Corina Creţu a fost audiată în Parlamentul României înainte de audierea în Parlamentul European. 4. Deşi, iniţial, şi Traian Băsescu şi liderii Opoziţiei m-au criticat pentru propunere, după ce au văzut portofoliul obţinut, au revenit asupra poziţiei lor şi au susţinut candidatura Corinei", a scris Ponta pe Facebook.

Luni, Comisia de afaceri juridice a Parlamentului European (JURI) a respins candidatura Rovanei Plumb pentru postul de comisar european pentru Transporturi.

Comentarii

loading...