Ponta: Dăncilă ştia de la mine că nu are nicio şansă cu Rovana Plumb

Ponta: Dăncilă ştia de la mine că nu are nicio şansă cu Rovana Plumb

Preşedinte Pro România, Victor Ponta, spune că Viorica Dăncilă ştia că Rovana Plumb nu are nicio şansă să devină comisar european şi se întreabă dacă a propus-o din prostie sau ca “să-i rupă gâtul”.

Rl online 0 comentarii

Ponta spune că propunerea României pentru funcţia de comisar european trebuie să fie femeie, să aibă experienţă europeană şi să nu aibă probleme de integritate.

Ponta a declarat, marţi, că nu înţelege de ce PSD insistă să se facă de râs şi pe plan european, prin propunerea lui Mihai Fifor pentru funcţia de comisar. 

”Domnul Fifor sigur acum urmează să aibă operaţie de sex şi să plece în calitate de candidat femeie a PSD. Chiar nu reuşesc să înţeleg de ce insistă să se facă de râs pe plan european, că pe plan românesc s-au făcut destul de râs”, a afirmat Ponta.

El susţine că Viorica Dăncilă ştia că Rovana nu are şanse să devină comisar european, dar cu toate acestea a desemnat-o.

“De ce ne facem de râs în continuare în Europa? Ne-am făcut de râs cu Rovana. Doamna Dăncilă ştia de la mine, nu poate spune că nu ştia, că nu are nicio şansă cu Rovana Plumb.  Ori  a făcut-o din prostie, ori a vrut să-i rupă gâtul Rovanei Plumb”, a explicat liderul Pro România.

Întrebat dacă Claudia Ţapardel, europarlamentar PSD, i se pare o variantă bună pentru funcţia de comisar european, Victor Ponta a răspuns: “În primul rând, pentru a respecta un principiu care este foarte important la nivel european şi ar trebui să fie şi în România, acel al egalităţii de şanse - gender ballance -  categoric candidatul României trebuie să fie o femeie. Nu contest că Fifor e femeie sau ce am mai auzit, dar trebui să fie o femeie, o persoană cu oarecare experienţă europeană şi fără probleme de integritate. Cine se încadrează în acest portret, femeie, experienţă europeană, fără probleme de Integritate, e foarte bun. Oricine altcineva nu înţeleg de ce e propus, ca să fie respinsă încă o dată, să ne mai facem de râs încă o dată?”

Comentarii

loading...