11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăPoliticăPonta huiduit: ,,să se uite în frigider”, Olguța Vasilescu la Romexpo, atacuri...

Ponta huiduit: ,,să se uite în frigider”, Olguța Vasilescu la Romexpo, atacuri în rafală la Opoziție

Lia Olguța Vasilescu i-a transmis sâmbătă fostului premier Victor Ponta, după ce acesta a fost huiduit de PSD-iștii prezenti la Romexpo la lansarea candidatului PSD la prezidențiale, să se uite în frigider că o să găsească acolo mesaje de la social-democrați, după ce Ponta a zis că are telefonul plin de mesaje de la PSD-iști.

`Tragic e că un partid care a luat 20% trece la putere și un partid care a luat 40% trece în opoziție. Cum s-a întâmplat asta? Prin trădarea lui Victor Ponta (huiduieli în sală). Așa merită. Ne spune că are sute de mesaje de la pesediști. Eu zic să se uite în frigider că acolo are urările noastre”,a zis Olguța Vasilescu.

 

Fostul ministru al Muncii Lia Olguța Vasilescu a spus sâmbătă, la Romexpo, la evenimentul de lansare a candidatului PSD la prezidențiale, că opoziția se pregătește de tăieri de pensii, salarii și vouchere de vacanță, pentru a mări bugetele serviciilor secrete și ale Administrației Prezidențiale.

“Joi am pierdut guvernarea. Vestea bună este că foarte curând românii o să poată să facă o comparație. Sunt convinsă că hipsterii care au votat în mai Dreapta, joi au sărbătorit cu șampanie și apoi au văzut 1.000 de km de autostradă construiți de PNL, au văzut trenurile aducând Diaspora acasă, au văzut cele 20 de spitale nou construite de guvernarea lui Iohannis și au văzut cum au dat năvală investitorii străini. Sigur că toate lucrurile acestea nu s-au întâmplat și nici nu o să se întâmple. O să vadă cum li se taie veniturile, IT-iștii vor vedea cum o să le crească impozitele, o să vadă toți angajații cum trebuie să meargă la lucru sâmbăta și o să vadă bugetarii cum vor fi concediați. De ce credem că se întâmplă? pentru că s-au mai întâmplat? De ce nu îl credem pe Iohannis acum că nu vor tăia pensiile și salariile. Pentru că asta ne-a spus Băsescu în 2009 și știm ce s-a întâmplat”, a spus Olguța Vasilescu.

“Acum își pregătesc discursurile pentru greaua moștenire. Numai că acest guvern a reușit să plaseze în Europa pe locul întâi în Europa ca și creștere economică. Vom vedea Guvernul nou marți. De ce marți? Pentru că luni este ultima zi de week-end pentru Iohannis și miercuri e prima zi de week-end pentru Iohannis, dar sâmbătă vor veni cu bugetul pentru anul viitor. Cred că vor ști ce să facă. Vor dubla bugetul de la servicii, bugetul Administrației Prezidențiale, pentru că ii trebuie Ilii ohannis bani de deplasări. În schimb vor tăia vouchere pentru vacanță, vor tăia pensii şi salarii, vor face ceea ce au făcut şi până acum. Vă imaginați scena cu Cîțu și Caramitru lucrând la buget?”, a mai spus fostul ministru al Muncii.

 

Video Live PSD

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă