Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: forum.romeonet.ro

Foto: forum.romeonet.ro

Ponta nu are curaj să lupte pentru Primărie. În locul lui candidează un medic militar

Victor Ponta, președintele partidului Pro România, a renunțat să candideze în alegerile locale și a desemnat, pentru Primăria Capitalei, un candidat surpriză.

Mihai Diac 0 comentarii

Alianţa Pro Bucureşti 2020, din care fac parte Victor Ponta și Robert Negoiță, l-a desemnat drept candidat la funcția de primar general al Capitalei pe generalul (r) dr. Ioan Sîrbu, fost comandant al Spitalului Militar Central din București.

Anunțul în acest sens a fost făcut, miercuri, de Victor Ponta, președintele partidului Pro România.

"Alianţa Pro Bucureşti 2020 îl va susţine pentru funcţia de primar general pe domnul doctor Ioan Sîrbu. Este nevoie poate mai mult ca niciodată de cineva în Bucureşti care să nu facă politică", a precizat Victor Ponta.

Până la acest anunț, se considera că Victor Ponta va candida la funcția de primar general al Capitalei, în condițiile în care aliatul său, Robert Negoiță, anunțase că dorește un nou mandat de primar la Sectorul 3 - nu la Capitală.

Robert Negoiță figurează, într-adevăr, drept candidat al Alianţei Pro Bucureşti 2020 la funcția de primar al Sectorului 3. Victor Ponta nu apare deloc pe această listă de candidați.

Comentarii

loading...