5.5 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăPoliticăPonta: Nu mă întorc în PSD, nu am cum să fiu preşedinte

Ponta: Nu mă întorc în PSD, nu am cum să fiu preşedinte

El a explicat că nu este membru PSD şi nici nu doreşte să se înscrie, caz în care nu are cum să devină preşedintele formaţiunii. Ponta a precizat, însă, că are proiectul Pro România cu care intenţionează să ia ”oamenii buni din PSD”.

”Nu mă mai întorc în PSD, nu voi fi membru, deci nu pot să fiu nici preşedinte, nici vicepreşedinte, nici nimic”, a declarat, duminică seară, la România TV, Victor Ponta, întrebat despre informaţiile potrivit cărora ar vrea să preia PSD, conform News.ro. 

Ponta a explicat că nu este membru PSD pentru că a fost exclus şi nu intenţionează să revină.

”Am un proiect – Pro România – cu care vreau să iau oamenii buni din PSD”, a mai spus Ponta, precizând că, săptămâna viitoare, vor veni alături de partidul său doi primari reşedinţă de judeţ cu care el a făcut campanie electorală în 2016.

LIderul Pro România a explicat că va continua să abordeze oamenii buni din PSD, apreciind că sunt foarte mulţi.

În plus, Ponta a explicat că îşi doreşte să candideze la Preşedinţie în 2024. Întrebat de ce nu a făcut-o în acest an, Ponta a spus: ”M-am grăbit odată în viaţă şi eu învăţ din greşelile mele. Când te grăbeşti, greşeşti”.

Ponta susţine că Dan Barna nu este pregătit pentru candidatura la Preşedinţie, iar el când va decide să candideze va fi pregătit.

Cele mai citite

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...
Ultima oră
Pe aceeași temă