15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăPoliticăPorcsalmi Balint (UDMR): Vom hotărî miercuri în privinţa moţiunii de cenzură

Porcsalmi Balint (UDMR): Vom hotărî miercuri în privinţa moţiunii de cenzură

“Încă nu s-a luat această decizie, cel mai probabil o să hotărâm miercuri dimineaţa, când o să aibă loc şedinţa grupurilor reunite”, a spus Porcsalmi Balint.

De asemenea, el a afirmat că UDMR nu susţine un proiect de ordonanţă de urgenţă pentru modificarea codurilor penale.

“UDMR nu susţine un posibil proiect de ordonanţă de urgenţă. Eu nici nu prea am auzit detalii legat de acest proiect”, a completat preşedintele executiv al UDMR.

PNL, USR şi PMP au depus, săptămâna trecută, la Parlament, moţiunea de cenzură intitulată ‘Demiterea Guvernului Dragnea-Dăncilă, o urgenţă naţională!’. Documentul a fost semnat de 152 de parlamentari.

Birourile permanente ale celor două Camere au decis ca moţiunea de cenzură să fie prezentată luni în Parlament, iar miercuri să fie dezbătută şi votată.

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat luni că nu a discutat cu partenerii de coaliţie, în cadrul unei şedinţe pe care a avut-o în cursul zilei, despre modificarea Codurilor penale prin ordonanţă de urgenţă, ci se va merge exclusiv pe calea dezbaterii parlamentare.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu îi ia apărarea Gabrielei Firea: “N-a avut nicio treabă cu azilele groazei”

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat sâmbătă că Gabriela Firea nu a avut nicio implicare în gestionarea azilelor groazei, iar problemele existente erau deja cunoscute,...

Zece persoane suspecte de terorism au fost omorâte de armata israeliană în Cisiordania

Armata israeliană a declarat sâmbătă că a omorât zece persoane şi a arestat alte opt într-un raid asupra taberei Nur-Shams din apropierea oraşului Tulkarm...

Emirates și Flydubai își reiau operațiunile după inundațiile din Dubai

Emirates și compania aeriană Flydubai au restabilit operațiunile normale după ce ploile abundente au provocat inundații grave în Emiratele Arabe Unite la începutul acestei...
Ultima oră
Pe aceeași temă