Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Premierul Dăncilă îi face "autiști" pe politicienii care critică România în Parlamentul UE

Premierul Dăncilă îi face "autiști" pe politicienii care critică România în Parlamentul UE

Premierul a declarat că doreşte o abordare transparentă cu liderii europeni pe tema respectării statului de drept în România, ea numindu-i “autişti” pe cei care, în dezbaterea din Parlamentul UE au criticat îndepărtarea autorităţilor de la București față de valorile europene.

Iulian Budușan 0 comentarii

”Aceşti oameni, să mă exprim elegant, dezinformează şi ştiu realitatea, dar nu vor să o accepte şi nu vor să o vadă. Aceşti oameni cred că sunt autişti şi nu văd şi nu aud ceea ce este vizibil pentru toţi cei de bună credinţă ”, a apreciat premierul Viorica Dăncilă, fost europarlamentar.

”Vreau o relaţie mult mai bună cu liderii instituţiilor europene, pentru că ne aşteaptă o perioadă importantă pentru UE, ne aşteaptă o perioadă importantă pentru România - preşedinţia UE şi cred că este foarte bine să putem să fim şi noi la masa discuţiilor atunci când se vorbeşte despre viitorul Europei, atunci când se creionează politicile la nivel european. O abordare corectă şi transparentă, în care informaţia să fie luată de la Guvern şi să evităm dezinformările care au creat atâtea nemulţumiri, spun eu, din partea mea, din partea românilor, să nu mai ajungă România şi problemele existente în România să fie discutate în plenul Parlamentului European, bazate pe dezinformările pe care, din păcate, românii le fac pentru România", a declarat Viorica Dăncilă la Antena 3.

Întrebată cine sunt românii care dezinformează la nivelul UE, premierul a spus: "Eu ştiu românii de la Bruxelles. Nu exclud să fie români şi din ţară".

"Ştim cât rău ne-a făcut doamna Monica Macovei nouă ani de zile în Parlamentul European. Am văzut atitudinea dumneaei şi acest lucru ne-a creat o stare de tristeţe, pentru că probleme poate sunt în multe ţări. Fiecare ţară îşi are problemele ei, dar şi le rezolvă pe plan intern. Nu vii să-ţi pârăşti propria ţară şi să ceri să o judece alte 27 de ţări în plenul Parlamentului European. Cred că acest lucru, dacă eşti bun român, nu-l faci. Şi am văzut buni români, colegii mei europarlamentari care au apărat România la Bruxelles şi care au arătat minciunile şi dezinformările care s-au practicat la nivelul Parlamentului, la nivelul Comisiei. I-am felicitat din tot sufletul şi pe Dan Nica, Puiu Paşcu, Norica Nicolai, Victor Boştinaru, Maria Grapini, toţi ceilalţi colegi care au vrut să arate realitatea. Pentru două minute m-am văzut în locul lor şi m-am gândit că şi eu am făcut acelaşi lucru ani de-a rândul. Şi, de fiecare dată, credeam că aceasta este ultima, dar, din păcate, acest lucru nu s-a terminat. Vreau să am o altă abordare, astfel încât liderii europeni să fie informaţi corect şi să nu se mai repete ceea ce am văzut până acum", a declarat Dăncilă.

Comentarii

loading...