Premierul Dăncilă îl cheamă mai repede pe Tudorel Toader din Japonia

Premierul Dăncilă îl cheamă mai repede pe Tudorel Toader din Japonia

Premierul Viorica Dăncilă îl cheamă de urgență pe ministrul Tudorel Toader în țară, după scandalul în care a fost implicată Direcția Națională Anticorupție. Ministrul se află într-o vizită de lucru în Japonia, unde trebuia să stea până vineri.

Iulian Budușan 0 comentarii

Premierul Viorica Dăncilă a făcut anunțul după ședința de la PSD. Șefa Executivului a precizat că îi va cere ministrului Justiției, Tudorel Toader, să se întoarcă în țară, ca urmare a dezvăluirilor făcute de Vlad Cosma și de Mihaiela Iorga Moraru.

”Îi vor cere domnului ministru să se întoarcă cât mai repede în România, având în vedere ultimele informații din spațiul public. Mi se pare normal ca ministrul Justiției să se afle în țară”, a spus Dăncilă, după ședința BPN al PSD.

„Ceea ce pot să confirm este că voi avea o discuţie imediat ce va ajunge la Guvern şi că o să-l chem cât mai repde pe ministrul Justiţiei in României. Da, îl voi chema cât de repede posibil să vina în Romania, având in vedere… nu pot să ştiu cu ce, poate pleca, nu ştiu care este ora de avion, dar îi voi cere domnului ministru să vin cât mai repede în România având în vedere ultimele informaţii din spaţiul public. Mi se pare normal ca ministrul Justiţiei că se întoarcă în ţară”, a spus premierul.

Comentarii

loading...
Loading...
loading...