Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Premierul Dăncilă, în vizită la Bruxelles: Doresc să o dau o dimensiune europeană acestui Guvern

Premierul Dăncilă, în vizită la Bruxelles: Doresc să o dau o dimensiune europeană acestui Guvern

Premierul Viorica Dăncilă a efectuat o vizită la Bruxelles, acolo unde s-a întâlnit cu președintele Parlamentului European, Antonio Tajani.

Rl online 0 comentarii

Dăncilă a explicat că a dorit ca prima sa vizită în plan extern, ca prim-ministru, să fie la Bruxelles, pentru că asta arată angajamentul României față de Uniunea Europeană.

”Am vorbit așa cum a menționat domnul președinte despre președinția României de la 1 ianuarie 2019, despre rolul pe care România îl va juca în cadrul dezvoltării UE, dar și în procesul Brexit. Am fost întru totul de acord cu creșterea cotribuției, dar cu menținerea politicii agricole comune și de dezvoltare.

Faptul că prima mea vizită în plan extern a fost aici la Bruxelles arată dimensiunea europeană pe care doresc să o dau acestui Guvern. Voi veni să vorbesc în PE despre viitorul Uniunii Europene, despre Brexit, dar și despre rolul României în acest proces”, a declarat Viorica Dăncilă.

Comentarii

loading...