Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Presa intenațională: Maior, în probleme, după criticarea scrisorii avocatului lui Trump

Presa intenațională: Maior, în probleme, după criticarea scrisorii avocatului lui Trump

Ambasadorul României la Washington, George Maior, a atras atenția în mass-media internaționale după declarațiile legate de scrisoarea avocatului președintelui Donald Trump.

George Dumitrescu 0 comentarii

Europa Liberă a publicat un material amplu în care amintește faptul că fostul șef SRI a fost chemat la București, după ce a criticat scrisoarea lui Giuliani, ceea ce nu reprezintă opnia Ministerului Afacerilor Externe.

Europa Liberă amintește și că avocatul lui Donald Trump are o companie de consultanță în management și securitate, de succes, în estul Europei.

The New York Times scrie, de asemenea, că George Maior a fost chemat de Ministerul Afacerilor Externe român, după ce a criticat scrisoarea lui Giuliani cu un “abuz de legalitate”.

Articolul publicat de Europa Liberă.

Articolul publicat de The New York Times.

Comentarii

loading...