Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Foto Arhiva

Președintele CNCD, vot împotriva sancționării președintelui Iohannis

Preşedintele CNCD, Csaba Asztalos, a declarat pentru Digi 24 că a votat împotriva sancţionării şefului de stat pentru folosirea termenului penali, în cadrul unei conferinţe de presă.

Rl online 0 comentarii

"Din punctul meu de vedere, luând în considerare jurisprudenţa privind Drepturile Omului şi contextul şi persoanele faţă de care s-a făcut declaraţia, această exprimare se încadrează în limitele libertăţii de exprimare. Persoanele faţă de care s-a făcut declaraţia nu fac parte dintr-un grup vulnerabil, ci sunt politicieni, iar Drepturile Omului spun că politicienii trebuie să aibă o toleranţă mai mare la critici", a declarat Csaba Asztalos. Amintim că Administraţia Prezidenţială a anunţat că va contesta sancţiunea de 2.000 de lei aplicată de CNCD pe motiv că aceasta ar fi fost aplicată pe critierii politice. Cinci din cei nouă membri ai CNCD au votat pentru sancţionarea lui Iohannis.

Comentarii

loading...