Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Președintele executiv al PSD critică magistrații nemulțumiți

Președintele executiv al PSD critică magistrații nemulțumiți

Niculae Bădălău, preşedintele executiv al PSD, critică magistraţii care au ieşit în faţa sediilor instanţelor şi parchetelor în semn de protest faţă de modificările propuse la codul penal şi codul de procedură penală.

Iulian Budușan 0 comentarii

Niculae Bădălău, preşedintele executiv al PSD, critică magistraţii care au ieşit în faţa sediilor instanţelor şi parchetelor în semn de protest faţă de modificările propuse la codul penal şi codul de procedură penală. Numărul 2 din PSD este de părere că şi manifestanţii din stradă pot să-şi exprime o părere, dar nu influenţează prea mult procesul decizional.

"Strada, democratic, își exprimă o opinie. Cei care analizează și sunt părinții acestor legi sunt cele două camere, Parlamentul. Printr-o lege nu poți mulțumi pe toată lumea, dar noi încercăm să mulțumim pe majoritatea oamenilor cu legile astea. Au fost foarte multe amendamente. Unele bune, unele rele. Am văzut că în media s-au discutat mai multe amendamentele respinse, tot felul de aberații...", a declarat Bădălău.

Întrebat ce părere are despre magistraţii care au ieşit să protesteze în faţa instanţelor şi parchetelor, Bădălău a răspuns:

"Magistrații nu au dreptul să protesteze. Este o lege care încă nu este finalizată. Atunci pentru ce protestezi? Amendamentele sunt niște proiecțele mai mici care sunt sau nu aprobate. Inclusiv la Camera Deputaților colegii de partid au depus amendamente care au fost respinse. Deci posibilitatea aceasta există și la Senat. Să manifestăm preventiv nu mi se pare normal."

Comentarii

loading...