Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Klaus Iohannis   (Foto: Arhivă)

Klaus Iohannis (Foto: Arhivă)

Preşedintele Iohannis critică dur coaliţia de guvernare. Ce îl nemulţumeşte pe şeful statului

Preşedintele Klaus Iohannis le-a transmis, joi, liderilor Coaliţiei de guvernare reproşuri dure, pe motiv că Guvernul n-a pregătit manifestări specifice în anul Centenar.

Mihai Diac 0 comentarii

"Jocul politic mărunt a avut câștig de cauză în fața unei rare oportunități: aceea de a construi consens politic, coeziune și angajament social în jurul unor obiective și proiecte de modernizare a țării, continuând idealurile Marii Uniri. Regret că manifestările și proiectele dedicate Centenarului se pregătesc în lipsa unui cadru legal, care cadru nu a fost încă adoptat de Parlament. Regretabil este și faptul că, deși Guvernele succesive din ultimul an ne-au anunțat în repetate rânduri de iminența prezentării unui program național al Centenarului și a adoptării unui mecanism transparent și operațional de sprijin, acest lucru nu s-a întâmplat", a spus, joi, preşedintele Klaus Iohannis.

Comentarii

loading...