16.6 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăPoliticăPreședintele Klaus Iohannis nu vrea să audă de amenda primită

Președintele Klaus Iohannis nu vrea să audă de amenda primită

Președintele României încearcă pe calea justiției să scape de plata amenzii în valoare de 5.000 lei aplicată de CNCD în urma declarațiilor făcute în contextul adoptării tacite la Camera Deputaţilor a proiectului legat de autonomia Ţinutului Secuiesc.

Șeful statului a acuzat atunci parlamentarii PSD că vor să vrea să ofere Ardealul urgurilor prin negocieri secrete purtate în birourile social-democraților.

„Este incredibil unde s-a ajuns cu acest PSD! Este incredibil ce înţelegeri se fac în Parlamentul României! În timp ce noi, eu, Guvernul, celelalte autorităţi. ne luptăm pentru vieţile românilor, ne luptăm ca să scăpăm de această pandemie, PSD, marele PSD, se luptă în birourile secrete din Parlament, ca să dea Ardealul ungurilor. Jo napot, Ciolacu! Oare ce v-a promis liderul de la Budapesta, Viktor Orban, în schimbul acestei înţelegeri? Vedeţi, dragi români, asta înseamnă o majoritate toxică, majoritatea toxică pesedistă.”, a fost discursul care i-a adus amenda lui Klaus Iohannis.

Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării l-a sancționat pe președintele României pentru discriminare și încălcare a dreptului la demnitate pe criteriul de apartenență etnică/națională. Imediat după ce i s-a transmis că are de plată 5.000 lei Klaus Iohannis s-a arătat indigat și printr-un comunicat al Administrației Prezidențiale a catalogat decizia drept una, cităm: „profund politică”.

Cele mai citite

De ce să alegi călătoria cu autobuzul sau autocarul de la Bucureşti la Chişinău?

Călătoria cu autobuzul sau autocarul de la București la Chișinău poate fi o opțiune excelentă pentru cei care caută o modalitate confortabilă și accesibilă...

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...
Ultima oră
Pe aceeași temă