Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO: Facebook/ PLUS Mures

FOTO: Facebook/ PLUS Mures

Preşedintele PLUS Mureş: ,,Votul etnic e problema''

Preşedintele PLUS Mureş, Mihai Adrian Ungur, a afirmat joi, că, cel puţin la nivel de filială, îşi propune ca formațiunea din care face parte să devină unul mixtă, deschisă către minorităţile naţionale, notează Agerpres.

Andreea Andrei 0 comentarii

"La Târgu Mureş votul etnic e problema şi de aceea vrem să ne exprimăm deschiderea către comunitatea maghiară şi către celelalte comunităţi, pentru că toţi locuim aici şi ceea ce ne dorim este să propunem soluţii viabile şi pentru români, şi pentru maghiari, şi pentru romi. Ne dorim să fim un partid mixt, deschis şi către minorităţi. Eu sunt jumătate român, jumătate maghiar, mama mea este unguroaică, în familie am avut mereu înţelegere, mă descurc să vorbesc în limba maghiară la nivel de conversaţie (...) În acest moment filiala judeţeană Mureş numără peste 200 de membri, oameni cu experienţă antreprenorială, administrativă, socială, IT-şti, medici, jurişti, economişti, organizaţi în 72 de comunităţi locale oficial constituite sau aflate în proces de validare. Diversitatea este un factor principal care diferenţiază judeţul Mureş de alte zone ale ţării. De altfel, în cadrul PLUS activează un număr semnificativ de etnici maghiari, care lucrează la transferul principiilor PLUS către toţi cetăţenii vorbitori de limbă maghiară", a declarat Ungur, într-o conferinţă de presă, potrivit sursei citate. 

 

Comentarii

loading...