Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Preşedintele PNL Ludovic Orban s-a întâlnit cu cancelarul german Angela Merkel

Preşedintele PNL Ludovic Orban s-a întâlnit cu cancelarul german Angela Merkel

Preşedintele PNL Ludovic Orban s-a întâlnit luni cu cancelarul german Angela Merkel, fiind agreate principalele modalităţi de colaborare în ceea ce priveşte subiectele de pe agenda europeană, conform PNL.

Iulian Budușan 0 comentarii

"Astăzi, Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a avut o întrevedere cu Preşedintele Uniunii Creştin Democrate, cancelarul german Angela Merkel. În cadrul întâlnirii Preşedintele CDU, Angela Merkel, a exprimat sprijinul pentru Partidul Naţional Liberal ca partener apropiat în cadrul PPE, fiind agreate principalele modalităţi de colaborare în ceea ce priveşte subiectele de pe agenda europeană", transmite PNL.

Cei doi lideri de partid au purtat discuţii privind aspecte legate de strategia PPE în vederea alegerilor europarlamentare din 2019, dar şi evoluţiile privind respectarea statului de drept în România. 

"Germania este un partener important al României, politic, dar mai ales comercial, iar relaţiile economice trebuie dezvoltate în continuare prin încurajarea investiţiilor germane în ţara noastră Partidul Naţional Liberal este şi rămâne cel mai important partid de pe scena politică românească, ataşat valorilor europene, care apară şi susţine întărirea rolului României în cadrul UE", precizează PNL.

Comentarii

loading...