13.5 C
București
sâmbătă, 25 septembrie 2021

Președintele PSD a reclamat Guvernul României la Comisia Europeană

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a trimis, joi, 24 iunie 2021, o scrisoare către Comisia Europeană, în care reclamă atitudinea partidelor care formează actuala Coaliție de guvernare de la București, partide pe care Marcel Ciolacu le acuză de „abuzuri”.

Potrivit unui comunicat al PSD, scrisoarea semnată de liderul partidului, Marcel Ciolacu, îi are ca destinatari pe Ursula von der Leyen şi Frans Timmermans.

„Ca lider al opoziţiei din ţara mea, mă bucur să ştiu că românii se pot baza pe prieteni ca dumneavoastră, care pun drepturile şi securitatea poporului înainte de toate. De aceea, având în vedere recentele evenimente din România, mă simt obligat să vă informez că democraţia şi respectul pentru statul de drept sunt puse în pericol în mod serios de partidele de guvernământ din ţara noastră şi cer ajutorul Comisiei Europene în gestionarea abuzurilor comise de partidele de la guvernare”, se menționează în scrisoarea semnată de Marcel Ciolacu.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă