Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor: „Ori cu PSD-ALDE, ori cu nimeni”

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor: „Ori cu PSD-ALDE, ori cu nimeni”

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat sâmbătă că formaţiunea pe care o reprezintă este criticată pentru că a ajuns la o înţelegere cu coaliţia PSD-ALDE, dar a subliniat că doar aceste partide au fost dispuse la dialog.

Rl online 0 comentarii

„Am spus că în Parlament există o colaborare cu PSD-ALDE fiindcă ei au fost dispuşi şi sunt dispuşi la o colaborare şi la dialog. Nu ne înţelegem în toate proiectele, nici noi nu susţinem toate proiectele lor, nici ei nu susţin toate proiectele noastre, dar există un dialog şi sunt dispuşi la a căuta soluţii împreună”, a afirmat Kelemen Hunor, citat de Agerpres.

El a adăugat că ar fi vrut să aibă un dialog şi cu opoziţia, dar în afară de USR, cu care în anumite chestiuni a reuşit să aibă un dialog şi unde vede o deschidere, cu celelalte partide din opoziţie nu există această posibilitate.

„PNL a devenit un partid ultranaţionalist, antimaghiar, parcă altceva nici nu îi interesează, atacă la CCR înfiinţarea unei şcoli, nu este împotriva UDMR, este împotriva comunităţii maghiare, şcoala nu este a UDMR. Dar, din acest punct de vedere, este decizia lor. PMP - despre Băsescu eu nu mai pot să mai supun nimic”, a adăugat liderul UDMR.

El a susţinut că, dacă se doreşte ca UDMR să nu se izoleze în Parlament, trebuie să colaboreze, fiindcă are doar 7% şi are nevoie de încă 43% din voturi şi pentru proiectele cele mai mici. „Acestea sunt opţiunile, ori cu PSD-ALDE, ori cu nimeni, pentru că pe cealaltă parte nu ai cu cine”, a spus Kelemen Hunor.

Politicianul a făcut aceste afirmații în cadrul Consiliului Reprezentanţilor Unionali (CRU) de la Târgu Mureş.

Comentarii

loading...