Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Inquam Photos

Foto: Inquam Photos

ALEGERI 2020. Până la ora 17 au votat peste 38 la sută dintre români. Încep să vină tinerii

Duminică, 27 septembrie, până la ora 18, la alegerile locale au votat peste 38 la sută diintre români, arată datele prezentate de Biroul Electoral Central (BEC).

Mihai Diac 0 comentarii

UPDATE 18.00: Până la ora 18, la alegerile locale votaseră 38,11 la sută dintre cetățenii României.

Cel mai mare procent al prezenței la vot este la alegătorii de peste 45 de ani. Totuși, în acest moment începe să crească numărul persoanelor din grupa de vârstă 18 - 44 de ani care se prezintă la secțiile de vot.

--------------------------------------------------------------

UPDATE 17.00: Până duminică la ora 17, la secțiile de vot s-au prezentat 34.99 la sută dintre alegătorii înscriși pe liste, arată datele oferite de Biroul Electoral Central (BEC).

-------------------------------------------------------

Duminică, 27 septembrie, până la ora 16, la alegerile locale au votat aproape o treime diintre români, arată datele prezentate de Biroul Electoral Central (BEC).

Prezența la vot până la ora 16 era de 30,94 la sută. 

În mediul urban, până la ora 16 s-au prezentat la secții 2.573.870 de alegători iar în mediul rural au votat 3.088.184 de persoane.

În Capitală, până la ora 16 au votat 23,73 la sută dintre alegători. În Capitală, cel mai mare procent de votanți s-a înregistrat în Sectorul 1: 27,74 la sută din totalul persoanelor trecute pe listele electorale.

Comentarii

loading...