Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Prima rectificare bugetară, la sfârșitul lunii iulie

Prima rectificare bugetară, la sfârșitul lunii iulie

Ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, a declarat că, în ultima săptămână a lunii iulie, va avea loc prima rectificare bugetară din acest an.

Rl online 0 comentarii

Teodorovici subliniază că nu s-a pus problema să nu fie fonduri pentru salarii, dar sunt câteva primării în care e nevoie de „asigurarea prioritară a cheltuielilor de funcţionare”.

Declaraţia vine în contextul în care vicepremierul Paul Stănescu a declarat, la Slatina, că speră ca toată lumea să aibă bani de salarii.

Ministrul de Finanțe a precizat că vicepremierul Paul Stănescu s-a referit la acele primării, puţine, la care azi „să spunem că e primă nevoie asigurarea cheltuielilor de funcţionare.”

„ Ca şi element esenţial al rectificării din această lună, prima din acest an, luăm în considerare toţi banii cheltuiţi pentru funcţionare, investiţii, asta e abordarea pentru rectificarea din iulie", a declarat ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici.

 

Comentarii

loading...