15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăPoliticăPrințul Charles al Marii Britanii și Regina Sofia a Spaniei, la funeraliile...

Prințul Charles al Marii Britanii și Regina Sofia a Spaniei, la funeraliile Regelui Mihai I

“Aș vrea să confirm și câteva participări din partea familiilor regale din străinătate. Ele încă nu sunt oficiale, le-am aflat din surse”, a transmis corespondentul TVR, Camelia Csiki.

“Se pare că va veni Prințul Charles, alături de un reprezentant al Parlamentului Britanic. Au confirmat Principele Alexander al Serbiei – este văr al Regelui Mihai.

Se așteaptă să vină din Regatul Spaniei chiar Regina Sofia. Se așteaptă să vină Principele Lorenz al Belgiei, un membru al familiei imperiale din Japonia. Reprezentanți din Bahrain, din Luxemburg, Suedia”, a transmis Camelia Csiki.

Duminică, la ora 16.00, ora României, va avea loc o slujbă la reședința Regelui Mihai din Aubonne, apoi sicriul cu trupul majestății Sale va fi transportat la Lausanne, unde va fi depus la Biserica Ortodoxă Greacă.

De altfel, la căpătâiul Regelui, la reşedinţa din Aubonne, au fost ținute slujbe în fiecare seară, oficiate de preoți ortodocşi.

Cele mai citite

Rolul ficatului în eliminarea toxinelor din organism

Una dintre principalele funcţii ale ficatului este detoxifierea. Acest organ esenţial al organismului este responsabil pentru metabolizarea şi eliminarea toxinelor, curăţarea sângelui prin filtrarea...

UE cere ca Facebook și Tik Tok să combată falsurile create cu inteligența artificială

UE, prin Comisia Europeană, a cerut marilor site-uri de socializare, precum TikTok și Facebook, să eticheteze clar publicitatea politică și să reducă "viralitatea conținutului"...

Copilul tău și-a pierdut pofta de mâncare? Iată ce trebuie să faci!

Lipsa de apetit la copii reprezintă o problemă comună, care adesea îngrijorează părinții. Este esențială o abordare atentă și informată pentru a identifica cauzele...
Ultima oră
Pe aceeași temă