13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăPoliticăPro România se laudă că a strâns semnăturile necesare pentru Mircea Diaconu

Pro România se laudă că a strâns semnăturile necesare pentru Mircea Diaconu

ProRomânia a strâns deja aproape 250.000 de semnături pentru candidatura lui Mircea Diaconu la prezidențiale, la acestea urmând să se adauge semnăturile adunate de ALDE și de susținătorii fostului actor, afirmă Victor Ponta.

”În această dimineață la sediile ProRomania s-au strâns deja 248.676 semnături pentru susținerea candidatului Mircea Diaconu în Alegerile Prezidențiale / la acestea se vor adauga semnăturile din această săptămână – plus cele strânse de cei de la ALDE și de alți susținători apolitici ai candidatului”, scrie Ponta pe Facebook.

Sunt convins ca Mircea Diaconu ar putea fi un competitor puternic al lui Klaus Iohannis in turul al doilea al Alegerilor Prezidentiale/ daca insa sabotajul si aranjamentele gastii aflate in jurul Vioricai Dancila si ale unora de la Antena 3 ( care pana de curand il laudau pe MD si acum au fost “intorsi” de Sistem impotriva lui) vor continua o sa ne trezim in 11 Noiembrie ca trebuie sa alegem intre Klaus Iohannis si Dan Barna – sper ca atunci electoratul de stanga sa nu ii uite si nici sa nu ii ierte pe tradatorii si blatistii vinovati!, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Pentru susținerea unei candidaturi este nevoie de 200.000 de semnături valide, iar termenul limită pentru depunerea candidaturilor este 22 septembrie.

Viorica Dăncilă a declarat, în urmă cu o săptămână, că PSD a strâns 1.018.000 de semnături pentru candidatura la alegerile prezidenţiale, conform informaţiilor venite din partea “colegilor din ţară”.

De asemenea, marțea trecută, candidatul USR-Plus la alegerile prezidențiale, Dan Barna, avea deja cele 200.000 de semnături necesare pentru depunerea candidaturii, potrivit reprezentanților alianței. Aceștia au spus că vor continua să strângă adeziuni pentru a fi “siguri că autoritățile nu le invalidează arbitrar”.

Cele mai citite

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...

Crizele și economia

Organizările au, fiecare, o finalitate a cărei satisfacere asigură identitatea. Multe întâmpină azi dificultăți, dar și  crize.  Este criză atunci când dificultățile periclitează...
Ultima oră
Pe aceeași temă