30.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăPoliticăProcesul lui Dragnea, amânat după Paști. Fosta soție și-a achitat partea de...

Procesul lui Dragnea, amânat după Paști. Fosta soție și-a achitat partea de prejudiciu din dosar

Magistraţii au luat o decizie fără precedent în dosarul cu cei de la DGASPC Teleorman. ICCJ a decis o confruntare între fosta şefă de la asistenţă socială şi Liviu Dragnea. Cei doi au dat declaraţii diferite, iar cei trei judecători au decis să facă o confruntare fără precedent pentru a scoate adevărul la iveală.

Liviu Dragnea a fost audiat la ÎCCJ în dosarul în care a fost trimis în judecată de DNA în dosarul DGASPC Teleorman. Dragnea spune că a obosit, după 7 ore de audieri și a vorbit despre decizia fostei sale soții, Bombonica Prodana, de a plăti o parte din prejudiciul stabilit de DNA.

”Voi nu ați obosit? Eu am obosit rău! Nu trebuie să îmi dovedesc eu nevinovăția. Nu cer eu asta, habar n-am (n.r. cine a cerut protecția jandarmilor). Nu știu dacă e (n.r. o lovitură pentru el, după ce fosta soție a acceptat să plătească o parte din prejudiciu), habar n-am, nu mă consultă, nu m-a consultat. Doamne ferește, nu sunt supărat, e strategia ei, a avocaților. Am aflat că a plătit prejudiciul azi-dimineață.”, a spus Liviu Dragnea.

Bombonica Prodana, fosta soţie a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, a cerut miercuri judecătorilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie încetarea procesului împotriva sa în dosarul DGASPC Teleorman, susţinând că a achitat prejudiciul în acest dosar.

Şeful PSD, Liviu Dragnea a lansat noi acuzaţii dure la adresa celor de la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) imediat după ce a ieşit de la Instanţa Supremă. Dragnea e convins că este o ţintă a DNA în acest proces şi i-a avertizat şi pe cei care au depus mărturie în instanţă împotriva lui.

“Eu sunt un om normal, nu Dumnezeu. Nu a spus niciunul. Eu am fost în aceeaşi sală cu ei, nu am auzit. Există un motiv de îngrijorare că nu pot să trec de voi. Sunt o ţintă a DNA. Eu înainte de a merge la proces nu vorbesc”, a tunat Dragnea, care a vorbit şi despre Jandarmeria prezentă la Înalta Curte.

“Nu are nicio legătură cu jandarmii. Întrebaţi şefii jandarmeriei, credeţi că i-am sunat astăzi dimineaţă”, a mai spus Dragnea.

Cele mai citite

În timp ce PNL și PSD ar căuta un înlocuitor pentru Cîrstoiu, Sebastian Burduja își prezintă “Planul pentru București”

Sebastian Burduja, ministru al Energiei și președinte al filialei PNL București, își prezintă noua lui carte, care se intitulează "Planul pentru București". Sebastian Burduja vorbește...

În timp ce PNL și PSD ar căuta un înlocuitor pentru Cîrstoiu, Sebastian Burduja își prezintă “Planul pentru București”

Sebastian Burduja, ministru al Energiei și președinte al filialei PNL București, își prezintă noua lui carte, care se intitulează "Planul pentru București". Sebastian Burduja vorbește...

Șeful AIEA despre situația de la Zaporojie: “Ne apropiem periculos de un accident nuclear”

"Ne apropiem periculos de un accident nuclear" la Zaporojie, a avertizat luni şeful Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică (AIEA), Rafael Grossi, denunţând recentele atacuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă