Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Proiect de lege care prevede acordarea de măşti de protecţie gratuit pentru fiecare român

Proiect de lege care prevede acordarea de măşti de protecţie gratuit pentru fiecare român

Parlamentari de la PSD şi Pro România au iniţiat un proiect de lege care prevede acordarea de măşti de protecţie, gratuit, pentru fiecare cetăţean român.

Mihai Diac 0 comentarii

Măștile ar urma să fie distribuite de Ministerul Sănătăţii, pentru fiecare cetăţean român, până la data de 15 mai 2020, pentru a se proteja de coronavirus.

"Prin prezenta lege se acordă gratuit un set de 30 măşti de protecţie pentru fiecare cetăţean român aflat pe teritoriul României până la data de 15 mai 2020. În vederea asigurării de protecţie cetăţenilor de pe teritoriul României în actualul context epidemiologic determinat de răspândirea noului coronavirus, Ministerul Sănătăţii, prin Unifarm SA, dispune achiziţionarea de măşti de protecţie, conform standardelor europene în vigoare, preponderent de la producători interni şi din import. Fondurile pentru acordarea măştilor se asigură de la bugetul de stat şi din fondurile proprii ale companiei Unifarm SA", menționează proiectul de lege.

Comentarii

loading...