Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: arhivă

Foto: arhivă

PSD a stabilit obiectivele pentru turul doi. Anunțul lui Dăncilă

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat că obiectivul fiecărei organizaţii social-democrate va fi obţinerea a 50% din voturi în turul doi al alegerilor prezidenţiale, dar a menţionat că nu şi-a asumat, personal, obţinerea unui anumit scor la acest scrutin,potrivit Agerpres.

Redacția Online 0 comentarii

"Am analizat situaţia în fiecare judeţ şi strategia pe care o vom aborda pentru a avea rezultate foarte bune, respectiv câştigarea alegerilor prezidenţiale pe 24 noiembrie. În acest sens, fiecare judeţ trebuie să obţină 50% + 1 din voturi pentru a putea să atingem acest obiectiv", a arătat ea într-o declaraţie de presă susţinută la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Pe de altă parte, Dăncilă a arătat că nu şi-a asumat în mod personal obţinerea unui anumit scor.

"Nu mi-am asumat în faţa partidului, pentru că preşedintele partidului trebuie să aibă procentele de la fiecare judeţ în parte. Fiecare judeţ trebuie să răspundă pentru procentul lui, pentru ca să revină responsabilitatea pe urmă preşedintelui partidului. (...) Noi ne-am propus un obiectiv: să câştigăm alegerile prezidenţiale. Dacă discutam despre aceste lucruri, înseamnă că porneam de la premisa că le putem pierde. Nu, noi credem că avem forţa să câştigăm alegerile prezidenţiale", a precizat Dăncilă.

Întrebată ce se va întâmpla cu liderii de organizaţii care nu vor atinge obiectivul de 50% + 1, preşedintele PSD a spus că acest lucru va fi discutat în Comitetul Executiv Naţional.

"Nu vrem ca colegi din teritoriu să spună că au făcut un anumit procent pentru că le-a fost frică că îi trimitem acasă. Eu sunt convinsă că fiecare coleg se va implica pentru că aşa simte şi aşa crede că le va fi mai bine românilor. (...) Importantă este media, dar obiectivul este pentru fiecare organizaţie - 50% + 1", a mai spus ea.

Totodată, a negat că le-ar fi spus colegilor de partid că intenţionează să se retragă din cursa prezidenţială.

"Dacă mă retrăgeam din cursa prezidenţială, nu mai ceream confruntare cu preşedintele Iohannis. Nici nu se pune problema", a susţinut Dăncilă.

Comentarii

loading...