4 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăPoliticăPSD acuză USR că intenţionează să creeze ,,incidente electorale’’ la alegerile europarlamentare

PSD acuză USR că intenţionează să creeze ,,incidente electorale’’ la alegerile europarlamentare

“De frica obţinerii unui scor ruşinos şi pentru a descuraja o prezenţă la vot, USR intenţionează să creeze incidente electorale pe care apoi să le raporteze ca fiind comise de partidele oponente, în special PSD şi ALDE. Astfel de acţiuni le-au practicat încă din decembrie 2016 şi sunt continue”, a afirmat Halici.

De asemenea, acesta a făcut referire la un mesaj care ar fi preluat de pe platforma internă a USR Iaşi, prin care membrii partidulu sunt îndemnaţi să creeze incidente în ziua algerilor, relateaza Agerpres.

,,Atrag atentia cu privire la activitatile pe care un competitor electoral vrea sa le desfasoare in urmatoarea perioada, in ziua scrutinului, este vorba de alianta 2020 USR-PLUS. Chestiunile care duc la aceasta concluzie au inceput sa vina mai din timp dar le-am tratat in sfera normalitatii si nu le-am dat foarte mare atentie. In cursul zilei de ieri, in online, pe pagina USR Iasi, un material care spune asa: Pentru toti delegatii, daca nu ati raportat niciun incident la vot pana la ora 10.00 trebuie sa creati macar unul. E un mesaj folosit pe platforma interna a USR, noi am facut rost de la ei de la Iaşi”, a mai afirmat preşedintele comisiei juridice a Camerei Deputaților.

 

 

 

Cele mai citite

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...
Ultima oră
Pe aceeași temă