10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăPoliticăPSD amenință că depune mii de amendamente la legea bugetului

PSD amenință că depune mii de amendamente la legea bugetului

Printre amendamentele pe care social-democrații vor să le introducă se numără alocarea de fonduri pentru înfiinţarea a 200 de centre medicale comunitare şi a 50 de centre de asistenţă medicală de specialitate pe care PSD le-a promis în campania electorală, fonduri pentru reabilitarea şcolilor şi pentru realizarea unei infrastructuri pentru învăţământul online, pentru agricultură, economie, programul Start Up Nation şi un program start up pentru studenţi, pentru programele Rabla dar şi alocarea a 400 de euro la naşterea fiecărui copil.

Întrebat dacă PSD va amenda şi bugetul propus pentru culte, Grindeanu a răspuns afirmativ.

„Sigur că va fi depus amendament pentru culte. Este, din câte ştiu eu, în acest moment cel mai mic buget propus, aproape inexistent pentru acest capitol. Avem, indiferent de cult, avem semnale din partea lor şi un strigăt care s-a transmis poate a fiecare parlamentar PSD din această zonă că ceea ce se propune de către Guvernul Cîţu prin actualul buget este o bătaie de joc la acest capitol”, a răspuns Grindeanu.

 

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă