28.4 C
București
sâmbătă, 18 septembrie 2021

”PSD ar trebui decorat de președintele Klaus Iohannis”

Sugestia lui Fifor a venit după ce șeful statului a decorat compania Transgaz pentru o reușită a guvernului PSD, că Președintele României 

„Mă întrebam zilele trecute în ce calitate s-a dus Klaus Iohannis la inaugurarea Stației de comprimare a gazelor naturale de la Podișor – o investiție realizată 100% de Guvernul României. Citind presa am aflat răspunsul. S-a dus să dea o decorației companiei Transgaz: „Ordinul Meritul Industrial și Comercial în grad de comandor”. Deci a dat o decorație ca să se poată împăuna cu o reușită a Guvernului PSD!

În logica asta, urmează să vedem decorații pentru toate realizările PSD pe care Iohannis și le-a trecut în broșura sa electorală. O decorație pentru creșterile de pensii salarii, o medalie pentru plafonul pus de PSD ca să nu mai crească facturile la gaze și energie electrică, o distincție pentru înlocuirea ROBOR ca să nu mai crească ratele românilor.

 Domnule Iohannis, mai bine trimiteți decorațiile la sediul PSD și vă invităm noi când vom prezenta bilanțul guvernării!”, a scris Fifor pe Facebook.

Ultima oră
Pe aceeași temă