Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

PSD Bihor: Dragnea se bucură în continuare de prezumţia de nevinovăţie

PSD Bihor: Dragnea se bucură în continuare de prezumţia de nevinovăţie

Liviu Dragnea trebuie să rămână preşedintele PSD, iar coaliţia PSD-ALDE să ducă până la capăt reforma Justiţiei, cu transpunerea în legislaţie a deciziilor Curţii Constituţionale a României, ale CEDO şi Directivelor europene, potrivit unui comunicat transmis de PSD Bihor.

Rl online 0 comentarii

"Organizaţia judeţeană a PSD Bihor a luat act de decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, pronunţată în cazul preşedintelui Liviu Dragnea. Fiind o decizie în primă instanţă, Liviu Dragnea se bucură, în continuare, de prezumţia de nevinovăţie, până la rămânerea definitivă a sentinţei stabilită de ultima instanţă de judecată. Ne aşteptăm ca apelul să fie judecat în concordanţă cu decizia Curţii Constituţionale a României şi îl susţinem în continuare pe preşedintele Liviu Dragnea la conducerea partidului şi a Camerei Deputaţilor", se precizează în comunicat.

Potrivit sursei citate, Liviu Dragnea nu are nici un motiv de a demisiona din funcţia de preşedinte al PSD înainte de pronunţarea unei decizii definitive, având garantată prezumţia de nevinovăţie, conform prevederilor Constituţiei, Directivelor europene şi standardelor Comisiei de la Veneţia.

Coaliţia la guvernare PSD+ALDE nu trebuie să fie afectată şi trebuie să continue dezbaterile în vederea adoptării reformelor necesare pentru stoparea abuzurilor şi a încălcării drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor, se mai arată în comunicatul citat.

"Ne vom concentra pe realizarea Programului de guvernare şi vom duce până la capăt reforma Justiţiei cu transpunerea în legislaţie a deciziilor CCR, CEDO şi a Directivelor europene. Avem încredere că Liviu Dragnea îşi poate demonstra în faţa instanţei nevinovăţia şi poate transforma în achitare, după judecarea apelului, sentinţa de ieri (joi-n.r.). Facem un apel la solidaritate şi unitate în interiorul PSD, fiind solidari cu Liviu Dragnea", mai susţine PSd Bihor în comunicatul citat.

Comentarii

loading...