Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

PSD Dolj vrea ca partidul să fie condus de Liviu Dragnea, Lia Olguța Vasilescu și Paul Stănescu

Social-democraţii doljeni au aprobat, sâmbătă, într-un congres extraordinar al filialei, o rezoluţie pentru susţinerea lui Liviu Dragnea, în continuare, ca preşedinte al PSD, informează Mediafax.

Mihai Diac 0 comentarii

Totodată, PSD Dolj îi susţine pe Lia Olguţa Vasilescu şi Paul Stănescu pentru funcţiile de vicepreşedinți ai partidului.

Cei prezenţi în sala Filarmonicii Oltenia din Craiova, la congresul extraordinar al PSD Dolj, au votat, sâmbătă, în unanimitate pentru susţinerea în continuare a lui Liviu Dragnea, ca preşedinte, pentru rezultatele obţinute la ultimele alegeri parlamentare şi pentru ”îndeplinirea obiectivelor asumate prin programul de guvernare”.

Printr-o altă rezoluţie, social-democraţii din Dolj şi-au anunţat, tot în unanimitate, susţinerea, la congresul PSD din 10 martie, pentru candidaţii pe următoarele funcţii de conducere: preşedinte executiv - Marian Neacşu, vicepreşedinţi - Lia Olguţa Vasilescu şi Paul Stănescu.

Alte rezoluţii adoptate au fost susţinerea de către PSD Dolj a proiectului privind reabilitarea Colegiului "Caro I" din Craiova şi a constituirii unui spital regional.

Comentarii

loading...