10.6 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăPoliticăPSD este gata să blocheze și formarea Guvernului, după ce a blocat...

PSD este gata să blocheze și formarea Guvernului, după ce a blocat Parlamentul

Senatorul PSD Lucian Romaşcanu a declarat, luni, 21 decembrie, în prima zi a actualei sesiuni parlamentare, că partidul său este câștigătorul ultimelor alegeri parlamentare – chiar dacă nu va fi la guvernare.

Din acest motiv, PSD “merită un tratament corect” la negocierile privind atribuirea funcțiilor din Parlament, a susținut Lucian Romașcanu.

“Din păcate, suntem în situaţia în care a trebuit să întrerupem acele negocieri, pentru că există o abordare deosebit de inflexibilă pe anumite subiecte şi situaţia PSD, aceea de câştigător al alegerilor, merită un tratament corect din partea colegilor de negociere. Suntem în acest moment într-o situaţie de blocaj, aşteptăm o reacţie din partea echipelor de negociere ale coaliţiei de dreapta, să reuşim să ieşim din acest impas pentru binele tuturor. Dacă nu, e foarte posibil să nu avem foarte curând acest Guvern”, a amenințat senatorul Lucian Romaşcanu, la Palatul Parlamentului.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă