Foto: Inquam Photos

Foto: Inquam Photos

PSD este gata să blocheze și formarea Guvernului, după ce a blocat Parlamentul

Senatorul PSD Lucian Romaşcanu a declarat, luni, că partidul său este câștigătorul alegerilor și, din acest motiv, merită un tratament corect la negocierile din Parlament.

Mihai Diac 0 comentarii

Senatorul PSD Lucian Romaşcanu a declarat, luni, 21 decembrie, în prima zi a actualei sesiuni parlamentare, că partidul său este câștigătorul ultimelor alegeri parlamentare - chiar dacă nu va fi la guvernare.

Din acest motiv, PSD "merită un tratament corect" la negocierile privind atribuirea funcțiilor din Parlament, a susținut Lucian Romașcanu.

"Din păcate, suntem în situaţia în care a trebuit să întrerupem acele negocieri, pentru că există o abordare deosebit de inflexibilă pe anumite subiecte şi situaţia PSD, aceea de câştigător al alegerilor, merită un tratament corect din partea colegilor de negociere. Suntem în acest moment într-o situaţie de blocaj, aşteptăm o reacţie din partea echipelor de negociere ale coaliţiei de dreapta, să reuşim să ieşim din acest impas pentru binele tuturor. Dacă nu, e foarte posibil să nu avem foarte curând acest Guvern", a amenințat senatorul Lucian Romaşcanu, la Palatul Parlamentului.

Comentarii

loading...