Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Viorica Dăncilă, liderul europarlamentarilor trimişi de PSD în Parlamentul European, îşi critică un coleg german.

Viorica Dăncilă, liderul europarlamentarilor trimişi de PSD în Parlamentul European, îşi critică un coleg german.

PSD îi trage de urechi pe colegii S&D din PE pentru criticile la Legile Justiţiei

Viorica Dăncilă, liderul europarlamentarilor trimişi de PSD în Parlamentul European, îşi critică un coleg german, pe Peter Simon, care s-a arătat îngrijorat în privinţa modificărilor la Legile Justiţiei..

Florin Budescu 0 comentarii

Europarlamentarul PSD Viorica Dăncilă consideră necolegială şi generată de lipsa de interes în a se informa reacţia lui Peter Simon. Europarlamentarul german face parte din grupul S&D, ca şi colegii săi din PSD.

Simon a afirmat că acţiunile Parlamentului privind Legile Justiţiei sunt inacceptabile şi a calificat situaţia din România drept ciudată, conform News.ro.

PSD îl acuză pe Peter Simon de lipsă de colegialitate

"Atitudinea domnului Simon este necolegială şi generată de propria lipsă de interes în a se informa exact ce se întâmplă. Am făcut constant informări în grupul nostru politic despre evoluţiile din ţară."

, a declarat Dăncilă, supranumită în judeţul Teleorman "Ţaţa Viorica".Dăncilă este unul dintre oamenii de casă ai lui Liviu Dragnea. Ea susţine că informările făcuite către colegi...

"... s-au aflat la dispoziţia tuturor din celelalte delegaţii naţionale. Se pare că domnul Simon nu s-a informat cu privire la acestea. De asemenea, domnul Simon nici măcar nu a citit modificările legislative discutate în Parlamentul României."

Viorica Dăncilă spune că Peter Simon vorbeşte din auzite

EUroparlamentarul PSD susţine că germanul "recunoaşte că vorbeşte din auzite, preluând diverse atacuri sau dezinformări lansate de o voce sau alta".

"Este regretabil că un coleg a ales să acţioneze astfel. Este un comportament incorect; deşi noi am pus la dispoziţia tuturor colegilor toate informaţiile necesare. Domnia sa a ales să facă declaraţii bazate pe neadevăruri."

, spune Viorica Dăncilă. Ea îşi exprimă speranţa ca Peter Simona să înţeleagă că, "înainte de a da lecţii, trebuie să dea dovadă de profesionalism, să cunoască foarte clar temele pe care le abordează".

Comentarii

loading...