12.8 C
București
luni, 18 martie 2024
AcasăPoliticăPSD: Iohannis nu trebuie să ne ceară colaborare, trebuie să îi ceară...

PSD: Iohannis nu trebuie să ne ceară colaborare, trebuie să îi ceară lui Orban să nu mai fure

“Este ruşinos ca, după ce am reparat de fiecare dată prostiile şi aberaţiile făcute de Guvernul său, după lipsa totală de transparenţă şi dialog a aceluiaşi Guvern, să vii acum şi să soliciţi colaborare loială”, a susținut, joi, Lucian Romașcanu.

“Astăzi, în Parlament, exact de acest lucru ne ocupăm: muncim să corectăm toate încălcările flagrante de drepturi şi libertăţi propuse de Guvernul dumneavoastră. Singurul apel la responsabilitate pe care trebuie acum să-l facă preşedintele României este faţă de Guvernul Orban să nu mai fure, să renunţe la abuzuri şi să guverneze pentru români şi nu doar pentru propriile interese electorale”, a explicat purtătorul de cuvânt al PSD.

Romașcanu a mai susținut că “este prea puțin și prea târziu” ca președintele Klaus Iohannis să facă un “apel la dialog” către PSD.

Declarația lui Lucian Romașcanu intervine la momentul în care Camera Deputaților dezbate în comisiile parlamentare proiectul de lege, înaintat de Guvernul Orban, privind carantina și spitalizarea pacienților cu coronavirus.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Șefa Senatului Poloniei se întâlnește cu Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu

Șefa Senatului Poloniei, Małgorzata Kidawa-Błońska, se află, în ziua de 18 martie 2024, la București, unde se întâlnește cu o serie de oficiali români....

Aproximativ 300 de funcţionari publici, în grevă de avertisment la Vâlcea

Reînceperea acțiunilor de protest ale aproximativ 300 de funcționari din primăriile rurale din județul Vâlcea a adus din nou în prim-plan nemulțumirile acestora față...

VIDEO. Incendiu în incinta noului terminal al Aeroportului Craiova

Incendiul care a izbucnit luni în incinta noului terminal al Aeroportului Craiova a generat o situație de alertă, însă a fost gestionat rapid și...
Ultima oră
Pe aceeași temă