Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

PSD-iștii din Parlament vor să voteze împotriva abrogării recursului compensatoriu

PSD-iștii din Parlament vor să voteze împotriva abrogării recursului compensatoriu

Camera Deputaților a introdus pe ordinea de zi a plenului de miercuri mai multe proiecte de lege, printre care abrogarea recursului compensatoriu, abrogarea pensiilor speciale, eliminarea supraacizei la carburanți și cel privind transportului județean de călători.

Rl online 0 comentarii

Potrivit unor surse din PSD, social-democraţii intenţionează să voteze abrogarea recursului compensatoriu, astfel încât România să fie sancţionată de CEDO tocmai în virtutea măsurilor cerute de PNL.

 
Surse parlamentare au declarat că Biroul Permanent a introdus pe ordinea de zi a ședinței Camerei Deputaților de miercuri propunerea legislativă de abrogare a Legii 169/2017 pentru modificarea şi completarea Legii 254/2013 privind executarea pedepselor şi a măsurilor privative de libertate dispuse de organele judiciare în cursul procesului penal, de modificare şi de completare a Legii nr.286/2009 privind Codul penal, de modificare a Legii 254/2013.

Proiectul, inițiat de 10 deputați PNL în februarie, prevede abrogarea legii recursului compensatoriu. Proiectul a fost respins de Senat, prim for legislativ sesizat, pe 11 iunie. Deputații vor dezbate în plen acest proiect sub rezerva primirii raportului de la comisia de specialitate.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...