Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

PSD Maramureş, vot pentru Dăncilă: ,,Eu sunt convins că doamna Dăncilă va câştiga''

PSD Maramureş, vot pentru Dăncilă: ,,Eu sunt convins că doamna Dăncilă va câştiga''

Preşedintele PSD Maramureş, Gabriel Zetea, a declarat vineri să fiecare membru al organizaţiei va vota la Congres ''după cum crede'', punctând că este convins că premierul Viorica Dăncilă va câştiga competiţia pentru conducerea partidului.

Andreea Andrei 0 comentarii

"Nu avem un mandat, chiar am avut în ultimele două săptămâni întâlniri în cadrul organizaţiei judeţene, am stabilit că fiecare va vota după cum crede, analizând prestaţia fiecărui candidat, munca pe care a depus-o de-a lungul timpului în cadrul partidului. Că e competiţie în cadrul PSD, e un lucru cu care ar trebui să ne mândrim, nu ar trebui să ne fie frică până la urmă de competiţie, unii împotriva celorlalţi, dar până la urmă împreună pentru mai binele partidului", a declarat Gabriel Zetea, la sediul PSD, citat de Agerpres.

Potrivit lui Zetea, Viorica Dăncilă va câştiga funcţia de preşedinte al PSD.

"Există o logică pe care membrii PSD o au (...), doamna Dăncilă este primul ministru al României şi ca atare porneşte de departe cu prima şansă în competiţia cu oricine s-ar înscrie astăzi împotriva ei într-o asemenea competiţie în cadrul Congresului PSD. Eu sunt convins că doamna Dăncilă va câştiga această competiţie", a spus Zetea.

 

Comentarii

loading...