16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăPoliticăPSD Olt şi Vâlcea îl susţin pe Liviu Dragnea

PSD Olt şi Vâlcea îl susţin pe Liviu Dragnea

“PSD Olt îşi manifestă susţinerea pentru preşedintele PSD, Liviu Dragnea, atât pentru funcţiile politice cât şi pentru cele administrative”, se arată într-un comunicat de presă al liderului organizaţiei judeţene de partid, Paul Stănescu.

El a afirmat că sentinţa pronunţată de ÎCCJ “are un grad ridicat de incertitudine” şi un “substrat politic puternic”.

“Avem de partea noastră votul electoral şi un program de guvernare la care nu renunţăm, în ciuda bruiajelor venite din partea unor formaţiuni politice minore, care nu reuşesc niciodată vreun succes electoral, dar se pricep de minune să creeze zgomot şi scandal; care nu înţeleg că democraţia presupune câştigarea alegerilor la urne, prin vot liber şi că puterea nu se câştigă prin jocuri de culise şi diversiuni. Decizia de aseară, de altfel cu un grad ridicat de incertitudine, având în vedere faptul că există o opinie separată în completul de judecată, are un substrat politic puternic, care legitimează discursul organizaţiei noastre, din ultima vreme. Este o decizie în primă instanţă, iar Constituţia ne obligă să credem în prezumţia de nevinovăţie a oricărui cetăţean român”, a declarat Paul Stănescu, citat în comunicat.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea este susţinut şi de organizaţia PSD Vâlcea, al cărui lider, Constantin Rădulescu, a subliniat că “prezumţia de nevinovăţie prevalează unei sentinţe care face obiectul unui apel”.

“Nu! Nu este benefică nimănui… ura! România şi românii trebuie să meargă înainte respectând Constituţia şi legile ţării! Dincolo de orice ambiţie politică partidele trebuie să guverneze în logica binelui şi respectând votul popular! Românii au votat PSD şi un program de guvernare orientat cu faţa către cetăţean! Practicienii în drept şi legea statuează că într-o societate normală prezumţia de nevinovăţie prevalează unei sentinţe care va face obiectul unui apel. Noi … PSD şi Liviu Dragnea trebuie să mergem mai departe în îndeplinirea obiectivelor de guvernare pentru care romanii ne-au votat!”, a postat pe Facebook preşedintele PSD Vâlcea.

Cele mai citite

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Cum să-ți protejezi locuința de vremea rea

Indiferent dacă ești acasă sau nu, locuința ta este mereu expusă la riscuri generate de vremea rea, cum ar fi furtuni, inundații sau căderi...
Ultima oră
Pe aceeași temă