Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

PSD solicită PNL să-i retragă sprijinul politic lui Florin Cîțu

PSD solicită PNL să-i retragă sprijinul politic lui Florin Cîțu

Preşedintele PSD Braşov, senatorul Marius Dunca, a cerut joi, PNL, să retragă sprijinul politic liderului grupului senatorilor liberali, Florin Cîţu, care ar fi jignit "peste un milion de români care lucrează şi plătesc taxe la stat".

Andreea Andrei 0 comentarii

Senatorul social-democrat susține că liberalii ar trebui să-i retragă de urgență sprijinul politic. 

"Senatorul PNL Florin Cîţu ne-a obişnuit să derapeze constant în intervenţiile sale publice, însă, de această dată, nu i-a mai jignit doar pe reprezentanţii puterii, ci a luat la ţintă peste un milion de români care lucrează şi plătesc taxe în această ţară. Liberalii ar trebui să-i retragă de urgenţă sprijinul politic. Lipsa unei acţiuni în acest sens va fi o confirmare că declaraţiile acestuia nu au fost un accident, ba mai mult, că întreg PNL-ul se visează deja cu o mână în buzunarele românilor. Cu apetenţa sa pentru tăiat salarii, Florin Cîţu s-ar fi potrivit de minune în guvernul Boc", a declarat Marius Dunca, potrivit unui comunicat transmis Agerpres. 

 

Referitor la afirmaţiile lui Florin Cîțu privind faptul că, odată ajuns la guvernare, PNL va elimina subvenţiile şi voucherele de vacanţă, Marius Dunca afirmă că acestea "demonstrează o pierdere a contactului cu România reală, din stradă şi o încredere oarbă în punctajele de partid".

"Cred că domnul Cîţu vorbeşte dintr-un glob de cristal, căci afirmaţiile sale nu au nicio legătură cu realitatea. Îl sfătuiesc să iasă din bula proprie şi personală în care se află, să meargă pe stradă, printre oameni şi să stea de vorbă cu ei. Să meargă la câteva pensiuni şi să-i întrebe pe proprietarii acestora dacă voucherele de vacanţă ajută sau nu economia. Dacă va face asta, nu cred că va mai avea asemenea opinii. Ele se nasc, probabil, şi dintr-o rupere a contactului cu realitatea. Aşa se întâmplă când te fereşti de contactul cu oamenii, dar memorezi pe de rost punctaje de partid", a conchis liderul PSD Braşov, conform sursei menționate. 

Comentarii

loading...