4.9 C
București
sâmbătă, 16 martie 2024
AcasăPoliticăPSD va depune moțiune contra ministrului Sănătății, pe motiv că nu se...

PSD va depune moțiune contra ministrului Sănătății, pe motiv că nu se mai face testare

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat, marți seară, la un post de televiziune, că partidul său va depune o moțiune simplă contra ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu.

“Oamenii politici, când au de-a face cu sănătatea românilor şi cu viaţa noastră, să-şi asume responsabilitate clară politic. Am ajuns în situaţia aberantă în care ministrul Sănătăţii spune că nu are încredere în datele pe care le gestionează el şi ministerul pe care îl conduce. Noi nu putem depune o moţiune simplă unui grup interguvernamental, dar în schimb vom depune, începând cu 1 februarie, o moţiune simplă, clară, către ministrul Sănătăţii. Poate nu înţelege că pandemia ţine de Ministerul Sănătăţii”, a declarat, prin telefon, liderul PSD, Marcel Ciolacu.

El a mai sugerat că premierul Florin Cîțu trebuie să-și dea demisia, dacă până în septembrie 2021 nu vor fi vaccinați cei peste zece milioane de români, așa cum s-a promis.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Design și funcționalitate: descoperă mesele de cafea perfecte pentru casa ta

Pentru că au un rol esențial în amenajarea spațiilor de relaxare, fiind apreciate nu numai pentru funcționalitatea pe care o oferă, ci și pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă