11.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăPoliticăPSD va organiza mitinguri în toată țara împotriva statului paralel

PSD va organiza mitinguri în toată țara împotriva statului paralel

Unii lideri PSD au anunţat organizarea unui miting de protest, la nivel național, pe 9 decembrie, împotriva aşa-zisului “stat paralel”.

Câțiva lideri din judeţe, precum și premierul Mihai Tudose, au fost neinteresați de acest subiect, dar primarul Gabriela Firea, care este și vicepreședinte PSD, a făcut un anunț public de susținere a mitingului.

Luni seară, în direct la România TV, primarul Firea și-a anunțat adeziunea. „Fiecare organizaţie îşi organizează un miting în judeţ. Bucureşti-Ilfov se va organiza în Capitală. Toată lumea pe data de 9″, a declarat primarul Capitalei.

Cea mai mare manifestație politică va avea loc la ora 15:00, însă nu a fost stabilit, deocamdată, locul mitingului din București. Totul se va decide într-o ședință a PSD ce urmează să se desfășoare marți.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Șoferii români preferă mașinile la mâna a doua din Germania, potrivit unui studiu

Multe mașini la mâna a doua sunt importate dintr-o țară în alta pentru a satisface cererea locală de vehicule rulate. Germania, Franța, Belgia și...

Mii de persoane cer demisia la Budapesta premierului Viktor Orban după un caz de corupție

Mii de persoane au manifestat marţi la Budapesta pentru a cere demisia premierului Viktor Orban, după difuzarea unei înregistrări audio care pretinde să dovedească...

Tinerii nu mai aleg armata. Perioada de înscriere a fost prelungită anul acesta cu două săptămâni în colegiile militare

Colegiile militare din țară duc lipsă de "viitor". Mai exact, se pare că majoritatea tinerilor nu-și mai doresc să îmbrace uniforma militară. În ultimii...
Ultima oră
Pe aceeași temă