PSD Vrancea se miră cum de Ion Grindă Ștefan nu este luat de DNA în colimator

PSD Vrancea se miră cum de Ion Grindă Ștefan nu este luat de DNA în colimator

“Libertatea” a redat o înregistrare în care membrii corpului de control trimiși la Apele Române relatau cum a făcut presiuni Ion Ștefan să-și pună exclusiv oamenii lui și să-l zboare definitiv pe directorul demis Cătălin Popescu.

Marius Ghilezan 0 comentarii

Discuția a fost înregistrată de către directorul SGA Mureș, inginerul Ovidiu Ianculescu, cel care apare în reportajul RECORDER, în momentul în care membrii corpului de control de la Apele Române, Marius Hofman și Constantin Melțer, au ajuns în Mureș pentru a schimba șeful cu unul agreat de PNL. Cei doi membri ai corpului de control l-au numit în discuție Grindă pe ministrul penelist Ion Ștefan. EI au relatat cu lux de amănunte cum Ion “Grindă” Ștefan a făcut presiuni ca inginerul Cătălin Kanty Popescu să fie dat afară din SGA Vrancea, nu doar să fie înlocuit. Motivul invocat de ministrul dezvoltării că acesta a fost prefectul județului, pus de Marian Oprișan.

În replica PSD Vrancea a transmis un comunicat: “Noi ne întrebăm cum de Ion Ștefan mai este încă în libertate, ba mai mult candidează pe lista PNL la Camera Deputaților fiind numărul 1 la Vrancea.

Inginerul Ianculescu a trimis o petiție cu toate cele întâmplate și relatate către președintele Iohannis și nu s-a întâmplat nimic! Ce ne arată acest lucru? Că Iohannis este cel care îi apără pe infractorii PNL! Îl vrem pe Ion Ștefan ARESTAT!,” scrie PSD Vrancea.

Organizația locală a PSD se mai întreabă de ce, după atâtea dezvăluiri ale mass-media, Ion Grindă Ștefanu nu este cercetat de DNA.

Comentarii

loading...