22 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăPoliticăPSD Vrancea se miră cum de Ion Grindă Ștefan nu este luat...

PSD Vrancea se miră cum de Ion Grindă Ștefan nu este luat de DNA în colimator

Discuția a fost înregistrată de către directorul SGA Mureș, inginerul Ovidiu Ianculescu, cel care apare în reportajul RECORDER, în momentul în care membrii corpului de control de la Apele Române, Marius Hofman și Constantin Melțer, au ajuns în Mureș pentru a schimba șeful cu unul agreat de PNL. Cei doi membri ai corpului de control l-au numit în discuție Grindă pe ministrul penelist Ion Ștefan. EI au relatat cu lux de amănunte cum Ion “Grindă” Ștefan a făcut presiuni ca inginerul Cătălin Kanty Popescu să fie dat afară din SGA Vrancea, nu doar să fie înlocuit. Motivul invocat de ministrul dezvoltării că acesta a fost prefectul județului, pus de Marian Oprișan.

În replica PSD Vrancea a transmis un comunicat: “Noi ne întrebăm cum de Ion Ștefan mai este încă în libertate, ba mai mult candidează pe lista PNL la Camera Deputaților fiind numărul 1 la Vrancea.

Inginerul Ianculescu a trimis o petiție cu toate cele întâmplate și relatate către președintele Iohannis și nu s-a întâmplat nimic! Ce ne arată acest lucru? Că Iohannis este cel care îi apără pe infractorii PNL! Îl vrem pe Ion Ștefan ARESTAT!,” scrie PSD Vrancea.

Organizația locală a PSD se mai întreabă de ce, după atâtea dezvăluiri ale mass-media, Ion Grindă Ștefanu nu este cercetat de DNA.

Marius Ghilezan
Marius Ghilezanhttp://mariusghilezan.ro/
Marius Ghilezan scrie la “România liberă” din anul 1991. Este reporterul care i-a deconspirat pe celebrul Căpitan Soare, pe Omul Negru de la Rahova, pe Aurel Moiș, “călăul din Christian Tell,” fost torționar comunist, care a trimis șapte țărani din Apateu la moarte, pentru că au refuzat să intre în colectiv. A publicat celebrele stenograme ale întâlnirii lui Mihail Gorbaciov cu Nicolae Ceaușescu. A fost primul jurnalist român post-decembrist care a stat de vorbă cu președintele SUA. Este autorul a nouă cărți.
Cele mai citite

Armata israeliană: victimele atacului de la consulatul iranian din Damasc erau teroriști angajați împotriva Israelului

Purtătorul de cuvânt al armatei israeliene a afirmat luni că victimele atacului care a vizat consulatul iranian la Damasc pe 1 aprilie erau "terorişti"...

Ajutorul promis Israelului, dar și Ucrainei ar putea fi votat în Congresul SUA

În timpul unei convorbiri telefonice de duminică între președintele Joe Biden și liderii Congresului, a existat un „acord” privind ajutorul rapid atât Israelului, cât...

Olaf Scholz, vizită în China: Nu fumăm toți cannabis în Germania

Cancelarul Olaf Scholz i-a asigurat luni pe studenții chinezi că nu vor fi nevoiți să fumeze cannabis dacă aleg să studieze în Germania, liderul...
Ultima oră
Pe aceeași temă