Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Rafila despre Daniel Ghiță, care refuză „botnița”: Oamenii sunt diverși

Rafila despre Daniel Ghiță, care refuză „botnița”: Oamenii sunt diverși

Reprezentantul României la OMS, Alexandru Rafila, care candidează la alegerile parlamentare din 6 decembrie din partea PSD, susține că Daniel Ghiță, colegul său de partid și candidat la Camera Deputaților trebuie convins că masca de protecție este necesară și trebuie purtată.

Ioana Oancea 0 comentarii

Fostul luptător de kickboxing susține ideea că masca este „botniță” și că scade imunitatea.

„Cred că o să reușim să îl convingem și să înțeleagă și să îi demonstrăm că mască e protectoare, măcar din respect. Trăim într-o societate și dacă respectăm regulile societății, indiferent dacă credem sau nu în ele, este suficient. Eu sunt convins că domnul Daniel Ghiță va folosi masca, din convingere sau din respect pentru legislație sau pentru regulile sociale”, a spus Rafila.

Întrebat cum se explică faptul că PSD a pus un astfel de candidat pe listă, Rafila spune că „oamenii sunt diverși”.  

„Eu cred că prezența mea și a altor colegi în PSD poate avea o foarte bună contribuție la convingerea oamenilor legat de utilitatea măsurilor de prevenție. La utilizarea măștii, la distanțarea fizică și alte măsuri care pot fi respectate. Știți, ca și la vaccinare sunt persoane care ascultă, oamenii care au îndoieli și pe ei îi convingem sau există persoane care nu pot fi convinse. Oamenii sunt diverși. (...) Probabil că dânsul este expert în alte domenii. Viața partidelor este un mecanism viu. Eu am văzut că și la PNL există un campion de box care este chiar un lider, așa că cred că toate opțiunile se pot aduna”, a mai declarat Alexandru Rafila. 

Citește și: Politica românească se umple de actori și sportivi 

Comentarii

loading...