Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Raluca Turcan: Înțelepciunea este o caracteristică mult mai pregnantă la doamne decât la domni

Raluca Turcan: Înțelepciunea este o caracteristică mult mai pregnantă la doamne decât la domni

Președinta PNL Sibiu, deputata Raluca Turcan, a declarat joi seara că "înțelepciunea este o caracteristică mult mai pregnantă la doamne, decât la domni", informează Agerpres.

Mihai Diac 0 comentarii

"Înțelepciunea caracterizează doamnele. E o caracteristică mult mai pregnantă la doamne decât la domni. Așa că mă bazez pe dumneavoastră că în această echipă a PNL veți lua tot ceea ce este bun, tot ceea ce este frumos din fiecare veți pune la un loc și veți construi. Munca de partid din PNL trebuie să fie pentru oameni, nu e despre noi, nu este despre funcții, nu este despre așezarea pe un scaun. Este despre cei din afară care se uită spre PNL", a afirmat Raluca Turcan, cu prilejul alegerilor din Organizația de Femei a PNL Sibiu.

Adriana Misachevici este singura candidată pentru funcția de președinte al Organizației județene de femei liberale din Sibiu, în timp ce Daniela Benga este singura candidată pentru președinția Organizației municipale de femei a PNL.

Comentarii

loading...