Foto: INQUAM PHOTOS

Foto: INQUAM PHOTOS

Raluca Turcan: Până și lupul își mai schimbă părul, dar PSD ba!

Raluca Turcan a reacționat la numirea lui Florin Iordache în fruntea Consiliului Legislativ cu sprijinul parlamentarilor PSD și consideră acest demers drept unul incalificabil.

Petronel Tudor 0 comentarii

„Până şi lupul din zicala românească îşi mai schimbă năravul, dar PSD ba! Aţi crezut povestea preschimbării partidului baronimii într-unul frecventabil, odată cu alinierea halatelor albe în concursul de popularitate? Eroare! Totul este gândit chirurgical, ca să mai câştige voturi.”, a scris Raluca Turcan marți seara pe Facebook.

Vice-prim-ministrul este de părere că recompensarea lui Florin Ioardache, cel pe care ea îl numește „groparul justiției”, este „una profund viciată, în afara legii de organizare şi funcţionare a Consiliului Legislativ.”

„Recompensarea groparului justiţiei, a lui Iordache “altă întrebare”, cu şefia Consiliului Legislativ este incalificabilă. PSD îşi curăţă listele pentru parlamentare de indezirabili, dar îi plasează strategic în instituţii departe de ochii românilor, însă în poziţii din care pot influenţa decizii. Autorul Ordonanţei 13, autorul recursului compensatoriu care a scos din închisori condamnaţi pentru fapte grave este premiat acum pentru tot asaltul asupra statului de drept, care ne-a îngrozit în era Dragnea şi a speriat instituţiile europene.”, a mai spus Raluca Turcan în postarea de pe rețeaua de socializare.

Comentarii

loading...