Raluca Turcan  (Foto: Facebook)

Raluca Turcan (Foto: Facebook)

Raluca Turcan spune ce îl susține pe Florin Cîțu: a pornit foarte multe reforme

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, fost vicepremier în cadrul Guvernului Orban, a explicat de ce îl susține, în interiorul PNL, pe Florin Cîțu, nu pe Ludovic Orban.

Mihai Diac 0 comentarii

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, fost vicepremier în cadrul Guvernului Orban, deținătoarea funcției de prim-vicepreședinte PNL, a explicat de ce îl susține, pentru alegerile la funcția de președinte al partidului, pe Florin Cîțu, nu pe Ludovic Orban.

"Suntem într-un punct, ca guvernare, în care, dacă nu ducem la bun sfârşit reformele, oamenii vor avea toleranţă zero faţă de clasa politică şi faţă de PNL în special. Aşteptările legate de PNL să furnizeze reforme în servicii publice capitale sunt uriaşe şi, din fericire, în premierul Florin Cîţu am găsit un partener pentru a demara aceste reforme. Cred că sunteţi de acord cu toţii că niciodată până acum nu s-au mai pornit atâtea reforme cu paşi concreţi pe care îi vedeţi zilnic", a declarat ministrul Raluca Turcan.

Ea a mai sugerat că actualul președinte al PNL, Ludovic Orban, este cel vinovat pentru faptul că PNL a "pierdut" alegerile parlamentare de la finalul anului 2020 și că, din acest motiv, Orban trebuie schimbat din fruntea partidului.

"S-a vorbit mult de reforma pensiilor, s-a vorbit o grămadă despre reforma salarizării în sistemul public şi vă întreb: ce s-a făcut? Pentru că am început să facem asta în acest parteneriat cu premierul Cîţu, îl susţin în continuare pentru a fi şi lider politic întrucât, din nefericire, PNL a pierdut alegerile parlamentare. E un fapt pe care nu putem să îl contestăm. Eu vă spun şi din calitate de preşedinte de organizaţie. De fiecare dată când intru în nişte alegeri, dacă le pierd, mă gândesc la responsabilitatea pe care o am şi fac o analiză temeinică", a declarat Raluca Turcan.

Comentarii

loading...