Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

George Cristian Maior

George Cristian Maior

Raport asupra activității SRI, prezentat de Claudiu Manda. Ce spune despre George Maior

Senatorul PSD Claudiu Manda a elaborat un raport asupra activității SRI și a fostului director al Serviciului, George Cristian Maior, pe baza informațiilor avute în perioada în care Claudiu Manda a condus Comisia de control asupra SRI.

Mihai Diac 0 comentarii

Senatorul Claudiu Manda, candidat PSD pentru alegerile europarlamentare, a elaborat un raport asupra activității SRI, în baza faptului că Manda a fost președintele Comisiei parlamentare de control asupra activității SRI. 

Claudiu Manda a explicat, în acest context, că raportul se referă și la George Cristian Maior, fost director al SRI, actualul ambasador al României în SUA. De asemenea, reportul descrie relaţia SRI-ANI şi intepretarea legii în acest mecanism de funcţionare, a explicat Claudiu Manda, citat de Mediafax.

„Descrie cum a fost interpretată legea pentru a crea acest mecanism de funcţionare SRI-ANI, cum era o metodă de lucru ca în in diferite momente importante ale unor persoane politice să le poată încurca sau să poată sprijini cariera, cu exemple”, a afirmat Claudiu Manda.

Potrivit acestuia, raportul "are legătură cu relaţia SRI-ANI. Suntem într-o situaţie în care descriem cumva relaţia George Maior – Horia Georgescu, SRI-ANI instituţional, formal şi informal".

Pe de altă parte, vicepreşedintele Comisiei SRI, Marian Cucşa, a spus că va propune ca raportul să fie extins pentru a acoperi întreaga activitate a SRI din acea perioadă.

Comentarii

loading...