10.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăPoliticăRareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, e supărat că n-a fost chemat la negocierea...

Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, e supărat că n-a fost chemat la negocierea ministerelor

Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, a susținut, luni dimineață, că președintele partidului, Ludovic Orban, a fost singurul lider PNL care a participat la negocierea pentru repartizarea ministerelor în Cabinetul Cîțu.

“Practic, împărţirea, ca lucrurile să fie clare, a fost făcută între Dacian Cioloş, Dan Barna, Kelemen Hunor şi Ludovic Orban, la cererea lui Ludovic Orban”, a explicat Rareș Bogdan în fața jurnaliștilor.

“Consider că trebuia să participăm şi noi la discutarea ministerelor”, a subliniat Rareş Bogdan, fără a preciza cine, în afară de el însuși, ar mai fi trebuit cooptat în acea negociere.

În urma discuțiilor dintre liderii de vârf ale celor patru partide de la guvernare (PNL, USR, PLUS și UDMR), Ludovic Orban a obținut funcția de președinte al Camerei Deputaților. Una dintre acuzațiile aduse lui Orban de adversarii lui din PNL este că, în schimbul acestei funcții la Cameră, Orban ar fi fost prea indulgent la negocierile cu celelalte partide.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Sorin Grindeanu, la Abu Dhabi: „România îşi doreşte expertiză şi finanţare din partea Emiratelor Arabe Unite”

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a discutat, joi, la Abu Dhabi, despre extinderea parteneriatului dintre România şi Emiratele Arabe Unite, ţara noastră dorind...

Un bărbat a fost arestat după ce a amenințat că se aruncă în aer la consulatul Iranului la Paris

Poliția franceză a arestat un bărbat care a amenințat că se va arunca în aer la consulatul Iranului din Paris, dar la percheziție s-a...

Bayer Leverkusen, de neoprit! Trupa lui Xabi Alonso a stabilit un nou record în fotbalul european

Bayer Leverkusen, formația pregătită de spaniolul Xabi Alonso, a devenit prima echipă din cele cinci mari ligi europene de fotbal care reuşeşte o serie...
Ultima oră
Pe aceeași temă