Rareș Bogdan: Urmează trei ani de pace, PNL va putea implementa „planul Marshall”

Rareș Bogdan: Urmează trei ani de pace, PNL va putea implementa „planul Marshall”

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a declarat la Realitatea TV că după alegeri vor fi trei ani de pace și că liberalii vor putea să își implementeze planul de reconstrucție.

Ioana Oancea 0 comentarii

„Începând din 7 decembrie urmează trei ani de pace. Trei ani în care nu o să avem alegeri. Trei ani în care vom pune în aplicare acest <<plan Marshall>>. Nu ne rămâne decât să implementăm o idee. Să implementăm energiile românilor care au experiența din afară, experiența occidentului", a declara, în această seară,  europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, la emisiunea „Legile Puterii".

Europarlamentarul a explicat că „83 de miliarde de euro înseamnă <<plan Marshall>> pentru România", făcând referire la Planul Național De Investiții și Relansare Economică al PNL și al Guvernului Orban, care vine să ofere foaia de parcurs, masterplanul următorului deceniu și care vizează 20 de mari domenii cu subdomenii și măsuri, programe și proiecte dedicate. 

Rareș Bogdan a lansat și o estimare în privința scorului pe care PNL îl va scoate la alegeri – peste 30%, fiind primul partid din clasament, urmat de PSD și USR PLUS.

Comentarii

loading...