Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Război al declarațiilor. Elan Schwartzenberg, replică neașteptată la afirmațiile lui SOV

Război al declarațiilor. Elan Schwartzenberg, replică neașteptată la afirmațiile lui SOV

Elan Schwartzenberg a fost numit escroc de către Sorin Ovidiu Vântu într-un interviu acordat, din pușcărie, postului B1 TV.

Iulia Zarnescu 0 comentarii

”Elan Schwartzenberg, care s-a dovedit în final a fi un escroc. Deci domnul Elan nu a deținut niciodată Realitatea, grupul Realitatea.”, a spus SOV, iar Elan Schwartzenberg a ținut să-i dea replica. Printr-un mesaj transmis Sorinei Matei, Elan Schwartzenberg îi urează lui SOV ”să moară acasă”.

”Am învățat să nu lovesc în oamenii căzuți, iar domnul Sorin Ovidiu Vântu e în pușcărie, cu un handicap. Sper să moară acasă, în pace, cu toți cei care l-au crezut, în viață, la un moment dat, inclusiv eu”, a fost mesajul trimis de Elan Schwartzenberg și citit de Sorina Matei.

Comentarii

loading...